Cilat janë dallimet mes Suedisë dhe Sirisë? (VIDEO)

0
177

Video e mëposhtme e UNHCR-së tregon se vetëm me një kërkim te fotot në Google mund të shohësh dallimet mes dy vendeve. 

Ky krahasim është bërë jo pa qëllim dhe me mesazhin për t’i dhënë fund luftës.

“>