Cionistët torturojnë palestinezët me anë të të ftohtit

0
186

Kryetari i komitetit për çështjen e të burgosurve dhe të të liruarve palestinezë deklaroi: Sionistët përdorin të ftohtin si mjet për të torturuar dhe vrarë të burgosurit palestinezë.
Isa Gerga kryetari i komitetit për çështjen e të burgosurve dhe të të liruarve palestinezë deklaroi se këta të burgosur në burgjet e regjimit sionist mbahen në kushte tepër të rënda. Vala e të ftohtit që ka prekur vendet e lindjes së Mesdheut mes tyre Palestinën dhe Libanin, është e pashoqë në 30 vitet e fundit. Vlen të theksohet se aktualisht në burgjet e regjimit sionist mbahen të burgosur mbi 7 mijë palestinezë.