Çka na porosit hoxha Bekir Halimi për këtë ditë të Xhuma?

0
261

Në këtë ditë të xhuma hoxha Bekir Halimi ka një porosi të veçantë: “Sulmi ndaj të suksesshmive dhe të dalluarve nuk e ndryshon gjendjen e keqe tënde dhe nuk e fsheh dështimin tënd, andaj mos e mashtro veten, por mblidh forcë që të zhvillohesh vet dhe të arrish sukses.
‪#‎vetëzhvillim‬