Çka tha këngëtari maqedon për arrestimet e sotit?

0
262

Këngëtari maqedon, Zlatko Origjanski  sot ka postuar në rrjete sociale mbi arrestimet që ishin një spektakël më shumë se diçka me faj. Ai ka shkruar kështu:  “Pa fakte dhe pa GJYQ nuk keni asnjë të drejtë ta quani dikë TERORIST ISLAMIK dhe ta akuzoni si fajtor përderisa nuk është qarte? Shteti nuk duhet dhe nuk bënë të funksionon kështu!