Gazetari Tahiri: Teroristi dhe i Dyshuari për terorizëm KA DALLIM KOLOSAL!

0
235

Midis terroristit dhe të dyshuarit për terrorizëm KA DALLIM KOLOSAL!

Çfarë janë këto tituj “Arrestohen radikalë islamik”. Përderisa nuk dëshmohet akuza ndaj tyre, ata mbeten vetëm të dyshuar! A keni dëgjuar për prezumimin e pafajësisë?
Nuk janë gazetarët as prokurore e as gjykatës që dikë ta shpallin terrorist, radikal islamik apo paqesor e luledashës. 
Tjetër punë keni bre, si se kuptoni, shumë e thjeshtë është.

P.S Respekt për kolegët që raportojnë profesionalisht.