Clinton dhe Trump fitojnë New Yorkun

Ashtu edhe siç ishte paralajmëruar Hillary Clinton tek Demokratët dhe Donald Trump tek Republikanët kanë fituar zgjedhjet e brendshme të partive të tyre në New York.

Clinton e ka mposhtur kundër-kandidatin e saj, Bernie Sanders, duke iu afruar edhe më shumë nominimit të Demokratëve.

Fitorja e Donald Trump ka qenë edhe më bindëse dhe kjo i ka mundësuar atij të afrohet edhe më shumë tek numri i 1237 delegatëve që i mundësojnë nominimin e Partisë Republikanë për zgjedhjet e nëntorit.

Artikulli paraprakPas 18 orësh dialog në Bruksel përmbushen 4 kërkesat e Beogradit
Artikulli vijuesRamush Haradinaj shkon kah xhamia