Dalloni mbushësin fals dhe origjinal për Samsung [foto]

Përdoruesit e telefonave të Samsungut vazhdimisht janë ankuar në mbushësit apo në aksesorët tjerë fals.

Së fundmi në Facebook janë publikuar disa fotografi nëpërmjet të cilave përdoruesit mund të gjejnë se cili “adapter” është fals e cili origjinal.

Artikulli paraprakBesimtarët e parë kosovarë u nisen për Haxh
Artikulli vijuesEgjipt, forcat e sigurisë vrasin gabimisht 12 turistë meksikanë