Deklarata e Erdogan se Mosuli është Turqi nënkupton…

0
1199

Deklarata e Erdogan se Mosuli eshte Turqi nenkupton ne radhe te pare se Mosuli do te mbetet suni dhe se cdo perpjekje per ndryshimin e demografik apo sektar te qytetit do te perballet me rezistencen e Turqise.

 Genc Plumbi