Demi kërkon që të përshpejtohen procedurat ndaj OJQ-ve që promovuan ekstremizmin

Deputetja nga radhët e Partisë së Drejtësisë, Labinotë Demi ka kërkuar që organet e rendit të përshpejtojnë procedurat lidhur me pezullimin e punës së disa OJQ-ve nën dyshimin për nxitje të ekstremizmit fetar.

Ajo ka thënë para deputetëve se ka dy vite që kur qeveria ka pezulluar punën e këtyre OJQ-ve.

“Ftoj organet që të përshpejtojnë punën e tyre dhe të tregojnë për secilën OJQ se a ka pasur të bëjë me ekstremizmin fetar”, ka thënë Demi

Artikulli paraprakIslamofobit nga Tirana Kastriot Myftaraj i pengon “Lëvizja Besa”
Artikulli vijuesBDI në bashkpunim me Berat Buzhalën (EXPRESS) fyen Islamin në ALSAT – M