BDI në bashkpunim me Berat Buzhalën (EXPRESS) fyen Islamin në ALSAT – M

Partia në pushtet BDI nëpërmjet bashkpunimit të tyre me gazetarin problematik nga Kosova Berat Buzhala dhe Arbana Xhara në televizionin nacional në Maqedoni (ALSAT – M) kan fyer Islamin dhe Myslimanët duke u shtirë se kan bërë emision kundër Terorizmit!

Emisioni skandaloz “Republika e XHIHADIT” është transmetuar në tv nacionale në ALSAT – M, transmeton portali Monitor Mk

(Monitor Mk)

Artikulli paraprakDemi kërkon që të përshpejtohen procedurat ndaj OJQ-ve që promovuan ekstremizmin
Artikulli vijuesAlsat-M, kah ja ke msy?! Ku don me thy qafën?!