Deputetët harxhojnë 50 mijë euro në vit

0
192

Krahas benificioneve të shumta që kanë deputetët e Parlamentit të Kosovës, si pagat e majme, udhëtimet dhe veturat zyrtare, ata marrin edhe nga 30 euro mbushje telefonike në muaj.

Indeksonline merr vesh se jo të gjithë 120 deputetët sa ka parlamenti i Kosovës, marrin nga 30 euro mbushje telefonike në muaj.
Bëhet e ditur se 8 shefat e grupeve parlamentare marrin hiq më pak se nga 100 euro mbushje mujore.

Në një përllogaritje të shpejt, del se në muaj, kuvendi shpenzon 4 mijë e 160 euro, që i bjen 49 mijë e 920 euro në vit.kohaislame