Deputeti Kelmendi falënderon qytetarët

0
458

Deputeti Kelmendi falënderon qytetarët

Kelmendi në faqen e tij zyrtare ka shkruar

“Të nderuar vëllezër dhe motra,
Ju falënderoj nga thellësia e zemrës për mbështetjen e madhe dhe të sinqertë që më keni ofruar.
Mesazhet dhe telefonatat e shumta, shkrimet dhe postimet e shumta, përkrahja e sinqert dhe parimore, janë kurajo për mua dhe argument i fuqishëm që të vazhdojmë ta mbrojmë të vërtetën, parimet dhe jo interesin përsonal.
ZOTI i Lartmadhëruar ju nderoftë dhe në punë të mira na bashkoftë.

I juaji,
Gëzim Kelmendi”