Lushtaku u rikthehet aktiviteteve politike

0
157

Kryetari i Komunës së Skënderajt, Sami Lushtaku, i është kthyer aktiviteteve në politikë.

Lushtaku, sot ka marrë pjesë në takimin e komisionit qeveritar për verifikimin e listave, të veteranëve të UÇK-së.

Nga ana e tij, kryetari i këtij Komisioni, Agim Çeku, ka thënë se listat do të publikohen deri më datën 20 shkurt, duke theksuar në këtë mënyrë se për Zonën e Llapit dhe Gollapit kanë përfunduar listat.

Lushtaku, nuk ka pranuar të japë ndonjë prononcim për media.kohaislame