A keni parë ndonjëherë ndonjë diktator duke puthur duart e fëmijëve refugjatë?

0
405

A keni parë ndonjëherë ndonjë diktator duke puthur duart e fëmijëve refugjatë

Ja ky është i vetmi “Diktator” që u a puth duart fëmijëve Sirian.

Turqia deri me tani ka strehuar mbi 2.5milion Sirian në Turqi, ndërsa BE-ja dhe krejt vendet e saj ende nuk e kanë kaluar 250mijë.

“Mos të ndihet asnjë mysafirë i joni keq sepse është në shtëpin e tij, ne jemi pranë jush në çdo kohë në çdo vend, urdhërojë çdo familje Turke të e ndaj kafshatën e gojës me vëllezërit dhe motrat tona që i kemi mysafirë në vendet tona, nëse dikuj këtu i dhemb shpirti për padrejtësin që po ndodh le ta dijë se edhe neve na coptohet zemra”

‪#‎Erdoğan‬ në Vitin 2012

(info islame)