Deputeti Svirca: Allah udhëzoje popullin tim!

0
146

Deputeti i Partisë së Drejtësisë, Jeton Svirca ka kritikuar festimet e mbrëmshme të Viti të ri me fishekzjarre.

Duke tënë që u shpenzua pa arsye dhe u ndot ambienti. “Sot, i kallen qindja mijera e ndoshta miliona te holla, e ndoten ambientin, nuk fituam gje veq se ngajten mbas nje epshi shfrenues. Kthjelluni o populli im”, shkruan Svirca në faceboook.

Deputeti Svirca, që vije nga radhët e partisë së Ministrit ët Shëndetësisë, Ferid Agani ka edhe një lutje. “Allahu e baft hajr. Allah udhezoje popullin tim. Sa paret jane shpenzu mas ketyre fishekzjarreve mos vet. Sa fukareja eshte pa streh, se pa buke s’po folim hiq. Ne vend qe keto pare me i shpenzu ne solidaritet me nevojtaret bile kishin fitu sevap te Zoti dhe nje mireqenje qytetare”, shkruan Svirca.