Dezertojnë oficerët sirianë

0
137

Një gjeneral sirian, dy kolonelë, dy majorë, një lejtnant dhe 33 ushtarë, sipas televizionit shtetëror turk, kanë dezertuar nga ushtria e presidentit sirian Bashar al Asad dhe kanë arritur në Turqi.

Agjencia Associated Press thotë se televizioni nuk ka dhënë detaje të tjera mbi këtë dezertim.

Kanali televiziv privat CNN Turk, gjithashtu ka raportuar për dezertimin, por ka thënë se ata kanë arritur me familjet e tyre, në një numër të përgjithshëm prej 224 personave./koha/kohaislame