Disa fotografi nga haxhi i vitit 1953

Çdo vit miliona haxhinj nëpërmjet mjeteve moderne vizitojnë shtëpinë e Zotit. Megjithatë fotot që ju ofrojmë në këtë tekst janë publikuar nga portali ilmfeed.com dhe japin një pamje tjetër nga ajo që jemi mësuar të shohim sa i përket Qabesë dhe haxhinjve.

Për fat të keq ndërtimi i hoteleve moderne afër dhe përreth Qabesë si dhe vendeve tjera të shenjta ka humbur shkëlqimin shpirtërorë që e ka ky vend i shenjtë.

123456789foto

(Islampress)

Artikulli paraprakTa falësh namazin, qoftë edhe në -30 gradë celsius (FOTO)
Artikulli vijuesFotoja e vitit, vullneti i fëmijëve afgan për të mësuar