Diyanet-i nuk ua lanë/falë Xhenazën puçistëve

ANKARA (AA) – Kryesia e Çështjeve Fetare të Turqisë (Diyanet) ka deklaaruar se nuk do të ofrojë shërbim funeral për puçistët të cilët ngritën krye kundër civilëve, hodhën bomba kundër Parlamentit të Madh të Turqisë dhe cënuan unitetin e popullit të Turqisë.