Drejtoresha e HRW për LM: IZRAELI PO VRET CIVIL TË PA ARMATOSUR

0
318

Emri im është Sarah Leah Whitson; Unë jam drejtoreshë e Human Rights Watch për Lindjen e Mesme. Unë kam deklaruar se: IZRAELI PO VRET CIVIL TË PA ARMATOSUR
Muaj pas muaji, forcat Izraelite kanë plagosur dhe vrarë palestinezë të pa armatosur, të cilët nuk kanë bërë asgjë, përveç kalimit të një linje të padukshme në realitet të cilën Izraeli e ka vendosur brenda perimetrit të Gaza-s.
Personeli ushtarak i cili vret civil me paramanedim, kryen krime lufte.