Duhanpirja të budallalleps

0
221

Duhani gjithmonë është cilësuar si një produkt i dëmshëm për organizmin e njeriut, përveç shumë efekteve negative, efekt tjetër të padëshirueshëm që është në lidhje me pjesën që quhet materia gri e trurit.

Konsumimi i duhanit shkakton paralizimin për një kohë të gjatë të një pjese të trurit, duke bërë që dhe nëse ne e lëmë për një kohë atë koha që duhet për ripërtërimin e qelizave është shumë e gjatë.

Sipas një studimi të publikuar në revistën “Molecular Psychiatry”, i zhvilluar mbi 500 persona, për më shumë se 50 vite.