Dy nënshtetas të huaj ilegalisht janë futur në Maqedoni me grupin e refugjatëve

Ashtu si informoi Ministria e punëve të brendshme gjatë ditës së djeshme rreth orës 8 në mëngjes, në afërsi të gurit kufitar 59 janë zbuluar dy persona edhe atë nënshtetas të Republikës së Gjermanisë dhe Republikës së Brazilit të cilët kanë realizuar futje jo legale në Republikën e Maqedonisë së bashku me një grup të refugjatëve dhe janë drejtuar në qendrën pranuese në Gjevgjeli ku në këtë mënyrë e kanë thyer nenin 9 nga Ligji për kontroll kufitar, raporton zhurnal.mk

Personave iu është dhënë vendim për përjashtim nga Republika e Maqedonisë me ndalesë për futje në Maqedoni në periudhën prej pesë viteve, dhe të njëjtit kanë qenë të obliguar që menjëherë ta lëshojnë territorin e Republikës së Maqedonisë

Artikulli paraprakVazhdon fluksi i migrantëve në Evropë
Artikulli vijuesIvanov: Greqia mori 450 milion euro për refugjatët ne vetëm 90.000 euro