E duam Nehatin të i kthehet Kosovës

0
383

E duam Nehatin të i kthehet Kosovës,

Të dashur qytetarë të Republikës së Kosovës,
Ta shpërndajmë të gjithë nga profilet tona në FB, foton e Drejtorit Rajonal të Policisë së Kosovës Nehat Thaçit, që u arrestua dje nga policia e Sërbisë.
Ky burrë ka dhënë shumë për Kosovën.
Le të jet ky një mesazh i yni për Qeverinë e Kosovës, për Qeverinë e Beogradit dhe për Brukselin, se ne nuk i dorëzojmë dhe nuk i shesim bijtë e vendit tonë.
Ne e mbrojmë Nehatin, ne e mbrojmë Policinë tonë. Ne duam që Nehati të lirohet dhe të i kthehet Kosovës.
Liri për Nehatin.

Me respekt,
Gëzim Kelmendi