E pabesueshme fitohet ndeshja në basketboll për 0.4 sekonda (Video)

0
428

Në semifinalet e Konferencës Perëndimore  midis Los Angelos Lakers dhe San Antonio Spurs.

Në lojë Derek Fisher përgjigjet me një gjuatje fantastike me një fitues në 0.4 sekondat e fundit.Kumti.com