Egjipt: Kryeministri puçist jep urdhër për sulmim mbi protestuesit

0
110

Kryeministri puçist i Egjiptit nga forcat e rendit dhe të sigurisë ka kërkuar të përballen me vendosmëri me “elementët e protestave të jashtëligjshme” dhe shkaktarët e trazirave në qytete të ndryshme të vendit.
Sipas gazetës Saba Today, një prej autoriteteve egjiptiane ka thënë se Hezam Beblavi, qartazi ka urdhëruar Muhamed Ibrahimin, ministrin e brendshëm që të mbajë përballet seriozisht me elementët e trazirave dhe të gjithë ata persona që kryejnë “dhunë” në qytete të ndryshme të vendit. Trazirat në Egjipt kanë vazhduar që prej kohës së rrëzimit të Muhamed Morsit.