Siri: Regjimi pohon të jenë dorëzuar dhjetëra kryengritës

0
100

Dhjetëra pjesëtarë të grupit kryengritës “UÇS” janë dorëzuar pranë forcave të ushtrisë së regjimit sirian.
Kanali televiziv Al Mejadin të martën njoftoi se 40 pjesëtarë këtij grupi janë dorëzuar në rajonin Al-Madamija të Damaskut, kryeqytetit të Sirisë. Këto pjesëtarë të armatosur janë dorëzuar në kohën kur shumë prej tyre kanë qenë të plagosur. Sipas tyre edhe ditë më parë janë dorëzuar 250 pjesëtarë të krupeve kryengritëse të armatosura në Siri. Burimi i informacionit nuk ka mundësi të verifikohet përveç se me anë të kanaleve shtetërore të regjimit dhe disa mediumeve perendimore.