Egjipti shkatërron 8 tunele të tjera në Rafah

0
200

Forcat kufitare të ushtrisë egjiptiane me anë të ekspertëve të inxhinierisë kanë shkatërruar 8 tunele të tjera në zonën Rafah që lidhet me rripin e gazës.
Në këto tunele janë gjetur shumë libra me temë “ Realitetet e kohës dhe sulmi psikologjik”, transmeton agjencia palestineze e lajmeve Maa.