Eksluzive: 4 policë të vrarë në Kumanovë, 2 prej tyre nga Bërvenica e Tetovës

0
162

Aksioni Policor që filloi sot në ora 5:00 të mëngjesit la të vrar shum polic dhe banor të lagjes së Trimave në Kumanovë.

Televizioni Koha eksluzivisht mëson se dy nga katër policët e vrar janë nga fshati Bërvenicë i Tetovës, ndërsa mbetën të plagosur 15 policë tjer tre prej tyre kanë marr plagë të rënda.

Në mediumet elektronike dhe ato të shkruara flitet se është i vrar edhe ish komandanti i UÇK-së Fadil Fejzullahi dhe katër persona tjer mesë tyre edhe një vajzë tetvjeçare.

 

Image