Eksluzive: Forca policore afër kufirit Kosovë- Maqedoni. Familjarët mbërrijnë në kufi për viktimat

0
164

Është paralajmëruar sot se familjarët e viktimave të Kumanovës nga Kosova do të nisen për të marrë trupat e familjarëve të tyre të vrarë. Reporteri jonë lajmron se afër kufirit ka lëvizje tê shumta të njerëzve dhe familjarëve të të vrave. Tash u panë të kalojnë nën përcjelljen e policisë familjarë dhe makina zyrtare.