Eksperimenti

0
281

Eksperimenti. Provë që bëhet duke u mbështetur në të dhënat shkencore, për të njohur dhe për të studiuar ligjet e proceset e zhvillimit të dukurive të ndryshme në kushte natyrore ose në laborator; provë që bëhet për të kontrolluar a për të vërtetuar diçka. 

Shprëndaje
Artikulli paraprakEdema
Artikulli vijuesGripi