Emergjenca mbushet me të lënduar

0
222

Emergjenca e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës është mbushur me të lënduar. Gazetari i Tribunës ka raportuar se janë gjithsej 17 persona, policë e protestues, që po kurohen nga lëndimet e marra në protestën e dhunshme të partive opozitare. Mjekët kujdestar kanë raportuar se asnjëri nga të lënduarit nuk ka lëndime serioze. Klinika Emergjente është mobilizuar dhe po pret të lënduar.