Federata egjiptiane ndalon simbolet fetare dhe politike në stadiume

0
272

Federata e Futbollit në Egjipt ka njoftuar se në stadiumet e vendit janë të ndaluara simbolet politike dhe fetare, ndërsa klubet që nuk do ta respektojnë këtë vendim do të sanksionohen.

 

Federata futbollistike në sajtin e saj zyrtar ka njoftuar se tifozëve u është e ndaluar të përdorin simbolet fetare, raciste dhe politike, raporton AA.

 

Në Egjipt shpesh ndodh që tifozët të protestojnë kundër regjimit në atë vend