Fetullah Gylen së shpejti do të arrestohet

0
155

Në kuadër të operacionit për arrestimin e 27 personave të cilët u arrestuan si pjesë e një hetimi me pretendimet e akuzave për pjesëmarrje në organizatën “strukturat paralele”, jepet vendimi për arrestimin e të dyshuarve Fetullah Gylen (Fethullah Gülen) dhe Emre Uslu./AA