Foshnjat e luftës në Aleppo mbesin pa bukë (Foto)

0
392

Foshnjat e shpëtuara nga rrënojat e luftës që çdo ditë po bëhet në Aleppo – vend i cili tani po e njeh vetëm shkatërrimin, kanë mbetur pa ushqim
Për foshnjat e porsalindura nuk ka as qumësht, tregojnë nënat që kanë arritur t’u shpëtojnë sulmeve vdekjeprurëse që po ndodhin në Aleppo, shkruan “DailyMail”.

Nëna 38-vjeçare nga Siria tregon se për shkak të bombardimeve që po ndodhin, ajo nga frika e madhe për jetën, gjinjtë nuk po i prodhojnë më qumësht për ta ushqyer foshnjën e saj.

Mirëpo, kjo nuk është e vetmja. Ka edhe shumë gra që për shkak të frikës së madhe që po ballafaqohen çdo ditë, gjinjtë nuk po u prodhojnë më qumësht për foshnjat e tyre.

Mirëpo, problemi qëndron edhe te fëmijët më të rritur. Aktivistët thonë se po u harxhohet ushqimi, dhe se nuk e dinë nëse do të mund t’i ushqejnë me rezervat që i kanë deri në fund të vitit.

a-still-image-from-video-posted-on-social-media-web-sites-september-23-2016-shows-a-baby-being-resc_1476971591-5627042 a-syrian-man-carries-a-baby-after-removing-him-from-the-rubble-of-a-destroyed-building_1476971586-6455664 baby-survives-barrel-bomb_1476971601-332961 milk-is-running-out-for-east-aleppos-babies_1476971573-2163203 milk-is-running-out-for-east-aleppos-babies-2_1476971567-349557