Fillon takimi në mes Kosovës dhe Serbisë

Në Bruksel tashmë ka nisur takimi trelateral në mes të delegacioneve të Kosovës dhe Serbisë në praninë e përfaqësuesve të Bashkimit Evropian.

Siç mëson Kumti takimi ka filluar në orën 11:00 siç edhe është paraparë me agjendë dhe i njëjti pritet të përfundojë në orën 16:00.

 

Në këtë takim pritet të diskutohet për implementimin e marrëveshjeve të arritura përmes dialogut siç është Liria e Lëvizjes dhe në veçanti ajo e tabelave të veturave, provizionet e tabelave, dhe Drejtësia.

Kryesuesi i delegacionit të Kosovës, Avni Arifi, ditë më parë ka thënë se nuk do të ketë marrëveshje të reja në mes Prishtinës dhe Beogradit, pa u implementuar në tërësi marrëveshjet e arritura më parë.

Artikulli paraprakSerbia ndan 200 milionë euro për autostradën Nish–Merdar
Artikulli vijuesGjakderdhja nga mishi i dhëmbëve