Forcat Speciale në Gjermani, shtinë 109 herë tek i dyshuari (Video)

0
212
Po e ndiqnin, sepse e kishte sulmuar ish-gruan dhe fëmijët.
I dyshuari që ishte i armatosur, hyri në veturë, por nuk arriti të niset.
 
Burrin nga Irani e kishin rrethuar Forcat Speciale Policore, të njohura si SEK.
 
Mbi pemëshitësin ata kanë shtënë me 109 plumba, duke e lënë të plagosur rëndë.
 
Atë e kanë dërguar në spitalin e qytetit Këln të Gjermanisë, ku po trajtohet nga mjekët specialist.