VIDEO – Namazi në vendet e punës në Gjermani

Hoxha i nderuar Ali Ibrahimi i cili punon dhe vepron në Gjermani në këtë video diskuton çështjen e Namazit në vendet e punës në Gjermani, për ta dëgjuar se çfar thotë hoxha në lidhje me këtë temë klikoni më poshtë:

Artikulli paraprakCila është shkronja arabe që quhet shkronja e dashurisës?
Artikulli vijuesMustafa Erol – Edhe pse me aftësi të kufizuara po shkruan libër me hundën e tij