(FOTO) STRUKTURA E KS TË OKB-SË BLLOKON SISTEMIN NDËRKOMBËTAR

0
176

Sulmet ndaj civilëve në Halep dhe rritja e numrit të të vdekurve edhe njëherë treguan strukturën e Këshillit të Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara (KS i OKB-së), e cila është përgjegjëse për sigurimin e paqes dhe sigurisë, dhe se kjo organizatë është në pamundësi t’u japë përgjigje problemeve të shekullit 21, raporton AA.