Fotografi e rrallë, UÇK-ja në kohë lufte duke falë namaz

Një foto e rrallë po qarkullon në rrjetet sociale.

Janë disa ushtarë të UÇK-së, të cilët krahas luftës gjenin kohë edhe për kryerjen riteve fetare myslimane.

Në fotografi e cila është publikuar nga një ish ushtarë i UÇK-së, shihen një grup ushtarësh të veshur me uniformë të UÇK-së, derisa falnin namaz.

Artikulli paraprakMinistri i Tregtisë dhe Industrisë viziton fabrikën që u shkatërrua nga zjarri
Artikulli vijuesA po triumfon përfundimisht “Daja Azem”?