Frikë në çdo anë, ndërsa ata përsëri janë të lumtur!

0
305

Siri – Halep: Luftë, uri, vdekje, frikë në çdo anë, ndërsa ata akoma buzëqeshin dhe janë të lumtur…

CZAPwHnWkAAhpkq