Gjatë intervistës së drejtpërdrejt, deputetja bie në kanal (Video)

0
272

Në Gujarat të Indisë është shembur një urë provizore, nga e cila kanë rënë pesë persona.

Në mesin e tyre, ishte edhe një deputete e parlamentit e quajtur si Poonam Madam, transmeton Telegrafi.

Së bashku me katër persona, deputetja 40-vjeçare ka rënë në kanalin e thellë afro katër metra.

 Të pranishmit i janë vënë menjëherë në ndihmë, dhe e kanë nxjerrë nga aty.

Viktimat që nuk kanë lëndime marrë lëndime, pas kontrollit mjekësorë janë liruar në shtëpi.

Për dallim nga të tjerët, deputetja ka pësuar lëndim të lehtë në kokë, si dhe disa tjera më krah dhe këmbë.