Gjendet personi që u bë shkak që ish-pastori Yusuf Estes të bëhej musliman

0
195

Gjendet personi që u bë shkak që ish-pastori Yusuf Estes të bëhej musliman.
Ish muzicienti i njohur britanik i muzikes jazz, ka rigjetur personin i cili 24 vite më parë ishte bërë shkak që ish pastori nga Teksasi, Joseph Estes, ta pranonte Islamin, në kohën kur ai po tentonte të bënte të kundërtën, ta kthente muslimanin në të krishterë.
Ne anën e majtë të fotos është John Fontain (ish muzikant i njohur i jazzit nga britania) kurse në anën e djathtë baci Muhammed Abdurrahman i cili është përgjegjës që Jusuf Estes nga SHBA (ish pastor, tani një thirrës i madh në Islam) të pranoj Islamin para 24 vite përderisa ai provonte të konvertonte Muhammed Abdurrhmanin në krishterizëm. Më poshtë mund të gjeni një video të mrekullueshme që tregon historinë e Yusuf Estes dhe Muhammed Abdurrahman-it.