Gjykata “dështon” të marr vendim për rastin Rexhep Selimi – Bekim Haxhiu – Kamishi

Ka dështuar seanca përfundimtare në rastin e rrahjes së deputetëve të Kuvendit të Kosovës, Rexhep Selimi dhe Bekim Haxhiu.

Trupi Gjykues ka vendosur që të rihapet procesi gjyqësor për shkak se janë vërejtur disa lëshime në raportin mjekoligjor raporton ‘zeri.info”

Në seancë kanë munguar deputetët Rexhep Selimi dhe Visar Ymeri. Poashtu në seancë ka munguar edhe prokurorja e rastit. Seanca e ardhshme për këtë rast do të mbahet me 20 prill në ora 09.30.

Artikulli paraprakPritet arrestimi i Azem Sylës?
Artikulli vijuesZgjedhjet, pastaj reforma