Google përditëson hartat me resortet e skive

0
199

Google Maps ka shtuar një sërë resortesh për ski si dhe pjesë rurale të Kanadasë në bazën e të dhënave të tij.

Në postimin në blog, ditën e mërkurë, kompania deklaronte se tashmë përdoruesit mund të shohin 90 resorte skish nga e gjithë bota duke përdorur opsionin Street View.

Rajonet e tjera përfshijnë Kanadanë dhe Cambridge Bay. Resortet e përmendura janë në Europë (Zvicër, Austri, Norvegji, Suedi, Itali dhe Spanjë), SHBA (Utah dhe Michigan) dhe Kanada (British Columbia, Alberta dhe Ontario).

Diçka tjetër që ka theksuar kompania është se pamjet nuk do të reflektojnë domosdoshmërisht gjendjen aktuale të këtyre zonave, por, nëse jeni kuriozë për të parë se sa borë ka rënë, mund të kontrolloni uebfaqen zyrtare të resorteve.

Fotoja e mëposhtme ndodhet në Sölden ski resort në Tyrol, Austri. (PCWorld