Gradohen studentët ushtarakë shqiptarë, që përfunduan studimet në Turqi

0
315

Nëntë studentë ushtarakë shqiptarë, që përfunduan studimet në Turqi, u titulluan oficerë dhe iu dha grada nëntoger. Në ceremoninë e zhvilluar të hënën në ambientet e auditoriumit pranë Ministrisë së Mbrojtjes, zv/ministri Petro Koçi vlerësoi nëntogerët e rinj, që kurorëzuan përpjekjet disavjeçare, ku bashkohet investimi i shtetit, por edhe bashkëpunimi në fushën ushtarake me Turqinë, si dhe sakrifica e studentëve, që u graduan.