Hakmarrja për Nicen?

0
330

Vetëm pak ditë pasi francezi me origjinë tuniziane Mohamed Lahouaiej Bouhlel shtypi me kamion dhjetra njerëz gjatë festimeve në Ditën e Bastilles në Nicë, Francë, duke lënë 84 të vdekur, një bombardim i udhëhequr nga Franca mbi disa fshatra sirianë në Tokhar dhe Hoshariyeh ka lënë mbi 120 civilë të vdekur.
Lajmi është konfirmuar nga mediat botërore dhe nga Observatori Sirian për të Drejtat e Njeriut.
Çfarë faji kishin ato 120 viktima të pafajshme në Siri vetëm pse një terrorist vrau 84 vetë në Francë?!

Observatori Kombëtar Kundër Islamofobisë