Hamiti: S’ka radikalizëm islamik, po islamizim të devijuar

0
349

Xhabir Hamiti, profesor në Fakultetin e Studimeve Islame, ka treguar se çfarë është duke ndodhur rreth islamit dhe Evropës.
Sipas tij, nuk është duke ndodhur “radikalizmi islamik”, por “islamizimi i devijuar dhe i qëllimshëm i radikalëve”.
“Në Evropë nuk është duke ndodhur radikalizmi ‘islamik’, por islamizimi i devijuar dhe i qëllimshëm i radikalëve”, ka thënë Hamiti.