Harami të shtyen të bësh haramin tjetër.

“Shumica e dërrmuese e hajnave/hajdutëve ose janë duhanxhij, ose alkoolist, ose narkoman, ose i ka të trijat dhe rrallë ndodh që të mos e ketë njërën prej tyre.

Rrallë ndodh që harami të mos zhvillohet tutje, por zakonisht harami të shtyen të bësh haramin tjetër.

Artikulli paraprakFranca do të kërkojë hetimin e krimeve të luftës në Halep
Artikulli vijuesIBLISI FLET PËR VETEN!!