Ja përse njerëzit urrejnë të presin në rradhë

Dihet që njerëzit urrejnë të presin në rradhë të gjata.

Sipas një studimi, njerëzit kanë pohuar se kanë pritur në një radhe gati 36 përqind më të gjatë se ç’ishte në të vërtetë.

Kjo për arsye se ata mendojnë se është një kohë e shpenzuar kot dhe se mund të kishin bërë ndonjë aktivitet më dobi prurës.

Për këtë arsye shumë biznese kanë përvetësuar metoda tërheqëse ose zbavitëse si televizorin, pasqyra, apo qerasje në vende ku ka pritje dhe rradha të gjata.

Artikulli paraprakInstitucionet shëndetësore nuk ka kush t’i inspektojë
Artikulli vijuesSi ta menaxhoni buxhetin shtëpiak