Hasani në Kuvend tregon për masakrën e Dubravës

0
153

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Nait Hasani në seancën e Kuvendit të Kosovës ka treguar për masakrën e Dubravës, duke e njoftuar kështu ministrin për Kthim dhe Komunitete Aleksandër Jabllanoviq rreth masakrave në Kosovë.

Deputeti Hasani ka thënë se është e patolerueshme fyerja e nënave të Kosovës, nga një ministër i kabinetit qeveritar.

 

“Askush nuk merr masa ndaj këtyre vrasësve dhe dhunuesve dhe sot dhunuesit dhe fyesit na bëjnë neve që nuk paskan ditur gjë. Për mua është e pa tolerueshme fyerja që vjen nga një ministër i Qeverisë së Kosovës”, ka thënë Hasani.