Haxhi Shala: Dogana e kriminalizuar, kreu i saj i përfshirë në kontrabandë

0
191
Deputeti i NISMA për Kosovën, Haxhi Shala, ka kërkuar sqarime për licencimin e terminaleve doganore.
Ai ka thënë se bizneset po kanë probleme dhe se doganat po i zhvatin bizneset.
 
“Doganat e Kosovës kanë devijuar mund të vërtetohet në skandalin e arit”, ka thënë ai.
 
Ai ka thënë se në këtë skandal, për të cilin ka raportuar Gazeta Express, është i përfshirë edhe kreu i Doganave, Lulzim Rafuna.
 
Shala ka kërkuar intervenimin e Kryeministrit për të ndalur kriminalizmin dhe mafisë ekonomike e përfshirë në Dogana.